- everyone deserves to sparkle

Musik och skratt är som balsam för själen.

Dagdrömmer

Kategori: Allmänt

Om man dagdrömmer på kvällen, blir man kvällsdrömmare? Och på natten, nattdrömmare?

Jag skrattar, gråter, längtar och saknar. Allt på samma gång. Sitter och läser USA-bloggen samtidigt som jag lyssnar på City & Colour. Fick mig en liten åktur bakåt i tiden. ÅÅÅÅH! Jag vill göra om det igen.

USA-bloggen var från början ingen USA-blogg. Blaj-blogg mer, lite sådär som jag kan vara, ganska ofta.. Det roliga börjar i januari. Leta i arkivet. Ska dock tilläggas att man skrattar (hysteriskt) om man läser den från början, dvs augusti. Eller så är det bara jag som tycker den är rolig... Testa! Jag har hört att ett gott skratt förlänger livet. OCH kattskämten som uppenbara sig nånstan bland alla inlägg är fortfarande lika roliga som för 2 år sen. Kan inte läsa dom, trillar av stolen då. Det är helt sant.

Och adressen förstås: gittanbakar.blogspot.com ingen mobbing för namnet, förstått?!

never alone

Kategori: Röda Korset

Inspirationen har övergett mig. Tur att Läxhjälpen börjar på onsdag igen, ska även kolla om det finns några andra spännande Röda Korset utbildningar. Appropå inspiration, så har jag lite sidoprojekt att sysselsätta mig med i vår, jädrar så taggad jag är!

Har ni sett Röda Korsets nya kampanjen för "aldrig ensam"? Den här reklamfilmen kniper sönder och mosar mitt hjärta. Det här är vardag för många av våra äldre (och ja, jag har tittat på filmen kanske 20 ggr och nästan börjat grina varje gång). Och om det är nån som är intresserad av att hjälpa till och bli frivillig, gör det! Läxhjälpen tex finns till för att hjälpa barn som inte kan få hjälp med läxor hemma osv. Många gånger är det inte bara läxor man pratar om, utan helt andra saker som inte rör skolan. En timme hit eller dit för dig eller mig, kan göra stor skillnad för någon som behöver det.

empire state of mind

Kategori: Allmänt

And at once I knew I was not magnificent

Kategori: Kärlek från hjärtat

.

skinny love

Kategori: Kärlek från hjärtat

svefn g englar

Kategori: Kärlek från hjärtat