- everyone deserves to sparkle

Musik och skratt är som balsam för själen.

Whoooopaaaa

Kategori: Work it

Shit. Dagarna går så snabbt nu. Känns som att det är måndag svisch sen fredag. Dom 4 sista veckorna har gått i rasande fart. Har inte hunnit stanna upp och reflektera över vad som försegår i mitt liv nu. Håller knappt koll på dagarna längre. Den ENDA dagen jag har stenkoll på är söndagar. För då är det min enda sovmorgon.
 
Har hunnit avverka 3 veckor på SATS nu, totalt 6 cykelklasser. Två helt olika grupper med olika "behov". Helt olika pepp och snack under klasserna. Olika målgrupper helt enkelt. Lite anpassning är det som gäller. Ibland lite svårt med tanke på att jag jämt är sprallig, glad och skrattig. Måste liksom tygla den sidan av mig själv lite grann.  Ibland, som i torsdags, går det inte att lägga band på sig själv. Och då är det 150 % Emelie genom hela klassen! :P Givetvis är jag alltid mig själv! Men ibland måste man vara lite mera.. seriös? Ni som känner mig, vet att det inte är speciellt ofta jag tar på mig seriösminen haha. Men såhär är det, gillar man det inte så tvingar jag ingen att komma tillbaka. Take it or leave it!
 
Min klass på lördagar tror jag är min favorit. Idag... jäklar idag. Jag lovar, det var MAGI! Kollade bokningslistan, 8 pers bokade, 15 avbokningar (WHAT), vädret eller?!? Brukar vara minst 20 pers iallafall. 7 st kom, och av dom 7 var det 4 stammisar och 3 nya. Jag tänkte att det kunde bli en svårdragen klass och att jag skulle få kämpa livet ur mig. Men jag hade SÅ fel. Helt klart bästa klassen (har inte så mycket att jämföra med, än)!!!! Shit vad vi körde. Alla energi, all glädje, gåshud, endorfiner... vilket ös. Deltagarna peppade varandra (behövde knappt säga nåt själv förutom vad som skulle göra), krigade, kämpade, bet ihop och GAV ALDRIG UPP. Jag har aldrig varit så svettig som idag (måste vara brallorna som gör folk helt galna!) 
 
 
Under uppvärmningen sa jag till dom att dom skulle sätta upp ett mål med dagens träning, OCH hålla sig fast stenhårt  vid det HELA klassen igenom. Trots att det är jobbigt, tungt och överjävligt. Påminde flera gånger om att INTE släppa målet!! Tror ni det funkade? SÅKLART! Fick höra att det här var det jävligaste passet dom gått på, men att dom ALDRIG känt sig så nöjda efteråt. Tror ni jag blev stolt då? JA! :) 
 
Träningsmässigt går det framåt. Lite för mycket denna vecka. 2 bodypumppass, 1 core, 1 bodybalance, 1 aerobic och 2 cykelklasser. Ingen sovmorgon imorrn! Ska jag vicka på SATS Älvsjö kl.10:30, en 55 min cykel också. Kroppen känns hyftsat fräsch ändå, men jag börjar lite sådär... Trött. Totalt 8 träningspass på en vecka, HUALIGEN! Gäller att hitta någon form av balans i allt. Svårt när det är så roligt att hålla på :D 
 
Nu ska jag börja pilla på nya playlist och ta en efterlängtad powernap på soffan :)